Welkom op het cursus gedeelte van EigenWijsOnderwijs.

Dit is een online trainingsomgeving van EigenWijsOnderwijs.

Wanneer je op een van de aangeboden trainingen klikt kom je in de online-omgeving van de gekozen training terecht. We wensen je veel plezier bij het volgen van je online training.

(Onder Constructie)De Beelddenk Academie van EigenWijsOnderwijs

Praktische online trainingen voor leerkrachten, hulpverleners en ouders

De Beelddenk Academie is in het leven geroepen om meer mensen kennis te laten maken met beelddenken. De Beelddenk Academie van EigenWijsOnderwijs biedt leerkrachten, hulpverleners en ouders de mogelijkheid om online trainingen te volgen om kinderen en jongeren effectief te kunnen bijstaan bij beelddenken in de klas en/of het gezin. Daarnaast vindt je hier antwoorden op allerlei vragen over beelddenken. De online trainingen zijn door Gerard den Hartog van EigenWijsOnderwijs zelf ontwikkeld.
In 2012 kwam hij met het fenomeen beelddenken in aanraking en heeft de daaropvolgende jaren veel ervaring opgedaan in het werken met beelddenkers. De trainingen zijn vooral bedoeld als inspiratiebron om de wereld van beelddenkers beter te begrijpen. Naast de nodige theoretische uitleg vindt je hier veel ondersteunende oefeningen die je zelf met kinderen en jongeren kunt uitvoeren, maar ook misschien wel voor jezelf als ondersteuning gebruiken .

Alle online trainingen

po

VO

volwassen